Fijne feesten

Vier feest met één van onze heerlijke desserten. Kies je voor een mooie en overheerlijke ijstaart of stel je liever zelf je dessert samen?

Feestelijke ijstaarten

Met een traditionele slagroom buche zet je een klassiek, stijlvol en super lekker dessert op tafel dat al je gasten zal plezieren. Deze ijstaart wordt afgewerkt met vers geklopte slagroom en versierd volgens het seizoen of jouw gelegenheid.

Limited Edition

Op tijd bestellen voor de kerstdesserts!
Bij een one-of-a-kind kerstdiner, hoort natuurlijk ook een onvergetelijk kerstdessert. Onze originele ijstaart zal de harten van je gasten niet alleen veroveren met haar knappe looks, maar ook met de verrassende smaken. Bijna te mooi om op te eten, maar eens de eerste hap binnen is, verdwijnt deze dessert als sneeuw voor de zon. Wees er dus snel bij als je nog een foto van je bijzonder kerstdessert wil maken.

Klassieke ijstaarten

Patisserie, gebakjes, ijstaartjes,… noem ze zoals je wil, maar het klassiek ijstaartje blijft een absolute topper in ons assortiment. Zet je verschillende taartjes op tafel, dan kunnen je gasten kiezen welk taartje ze het liefst verorberen. Maar opgelet: ze zijn allemaal even lekker en het wordt dus zeker geen gemakkelijke keuze!

Diverse afwerkingen met bresilienne, chocolade puur, chocolade melk, amandelen...