Limited edition

Uitverkocht

Kerstboom

€ 60,00
Uitverkocht

Kerstboom

€ 60,00

Dit kerstdessert moet je op tijd bestellen!

Bij een one-of-a-kind kerstdiner, hoort natuurlijk ook een onvergetelijk kerstdessert. En dat is precies wat je van deze Kerstboom ijstaart mag verwachten! Deze originele ijstaart zal de harten van je gasten niet alleen veroveren met haar knappe looks, maar ook met de verrassende smaken die onder dat heerlijk laagje chocolade verborgen zitten. Bijna te mooi om op te eten, maar eens de eerste hap binnen is, verdwijnt deze kerstboom als sneeuw voor de zon. Wees er dus snel bij als je nog een foto van je bijzonder kerstdessert wil maken

Deze kersttaart wordt steeds voor 8 personen gemaakt. Je kan er gelukkig wel 2 of 3 tegelijkertijd bestellen.

Voor deze limited edition ijstaart geldt het op = op principe, dus be fast or be sorry!

Het kerstdessert op jouw feesttafel kan er net iets anders uitzien dan op de foto, maar het verschil zal zeker niet groot zijn. We houden er gewoon van om elke boom net iets anders te versieren.

Smaken

Amandelijs met passievruchtensorbet en amarena kers
Overgoten met een fijn laagje chocolade en versiering

Uitverkocht

Jingle Ball limited edition

€ 56,00
Uitverkocht

Jingle Ball limited edition

€ 56,00

Chocolade bal met een hart van vanille-ijs met bosbessensorbet en gianduia-ijs met een chocolade brownie.  Een flesje Crème Anglaise om de binnenkant van de taart te overgieten.

Prijs is incl. saus voor 8 personen

Uitverkocht

Kinderpotje Rudolph

€ 7,00
Uitverkocht

Kinderpotje Rudolph

€ 7,00

DIT RENDIER IJSPOTJE BRENGT EEN LACH OP ELK KINDERGEZICHTJE

Met dit rendier ijspotje kies je voor een overheerlijk en stijlvol dessert dat meteen het gespreksonderwerp aan tafel zal worden.  Dat rode neusje en het glimmende rendiergewei leggen namelijk instant een tikkeltje humor op je bord. Al zal het ongetwijfeld even stil worden aan tafel wanneer de eerste schepjes worden geproefd. De combinatie van vers bereid ambachtelijk ijs en donzige slagroom toefjes is dan ook onbeschrijflijk lekker.

Ambachtelijk vanille met chocoladeschilfers

Eindejaar

Ganache Tulband

€ 48,00
Eindejaar

Ganache Tulband

€ 48,00

Met deze tulband ganache voor 8 Personen verras je je gasten met een iets minder klassieke ganache taart. Deze ronde chocolade ijstaart heeft namelijk een stijlvolle tulband vorm én combineert de smaken van vers bereid melkijs en glanzende chocolade ganache met heerlijke gezouten karamel.

Met krokante karamel met fleur du sel, overgoten met een fijn laagje chocolade en versiering